Vi bryr oss om ditt välmående!
Tjänster

TJÄNSTER

Personlig coachning


Vi är intresserad av ditt välmånende och mindre intresserad av vilka tankar du har. Vi vet nämligen att bortom dina tankar finns ditt välmående. Låt oss ta ett stilla samtal om vart vårt välmånende kommer ifrån. Hur vi går från stressad till lugn. Hur vi kan hitta sinnesro utan att använda piller. 

Du bara lyssnar!


Vi träffas du lyssnar i lung och ro. Vi gräver inte ner oss i det som gör ont för dig utan jag pekar dig i en annan riktning En riktning där lugn, harmoni och sinnesro finns. 

Vill du


  • Slippa stress, press och oro.
  • komma över något som hänt i dåtid.
  • må lite bättre varje dag.
  • komma över din depression
  • bli fri från dina jobbiga tankar

Idrotts coachning


Som ledare inom barnidrotten vet jag att alla barn inte mår som dom bör. Hur kan vi som ledare hjälpa dessa barn till att hitta tillbaka till sitt välmående. Hur kan vi hjälpa våra idrottare till att hamna i nuet. Inte fokusera på det som varit eller komma ska. Med våra samtal vill jag peka i en riktning där vi kan vara i zonen oftare.

Barn- och ungdomsidrott


Målet för de flesta föreningar är att erbjuda barn och ungdomar en trygg miljö att utöva sin idrott i. Hur kan vi som ledare erbjuda det till barnen? Jag vill peka åt ett annat håll än mental träning. Ett håll som påverkar på djupet.

Elitidrottare


Vill du prestera på toppnivå oavett omständigheter och vad som tidigare har skett. Jag vill peka i en riktning dom gör att du hamnar här och nu.

Ett nytt sätt att se på sälj


Är du trött på att ständigt kämpa för att få till kundmöten och avslut? Märker du att du har svårt att hitta motivationen att ringa det där samtalet? Med ett nytt sätt att se på sälj blir detta enklare och roligare

Var hittar du din inspiration?


I en värld som ständigt förändras har det blivit viktigare än någonsin att hitta sin inspiration och motivation inom sig själv. Jag vägleder dig till vart du hitta den. Hur kan du känna dig motiverad trotts att affärerna inte alltid blir av?

Mod att fatta beslut


Vad är rätt beslut? Vad är fel beslut? Vart hittar vi modet för att att överhuvudtaget fatta en beslut. Vi pekar dig i en riktning där du hittar modet att fatta din beslut.