Vi bryr oss om ditt välmående!
Om mig

Niklas Ölmestrand

Efter över 13 år sökande hittade jag rätt


Allt startade i november 2006 då jag tog farväl av min bror som då dog i cancer. Jag bestämde mig då att jag ska leva mitt liv fullt ut. Eftersom bror min inte fick chansen längre än i sina 33 levda år skulle jag göra allt för att nå mina mål, bli den bästa pappan, bästa lagspelaren och bästa mannen. Utöver det privata skulle jag även lyckas med min karriär. Ja du förstår ju själv att jag fått ligga i för att uppnå detta. Tror nog inte att jag idag kan titulera mig något av detta men jag vet att jag gör det bästa jag kan.

Kan det bästa jag kan vara bra nog?


I dagens samhälle där vi ständigt matas med nya insikter, produkter, tips o råd om hur du ska lyckas i livet. Hur du ska lyckas att må bra. Ovanpå allt detta har vi våra sociala medier som ständigt upplyser oss om hur bra alla vänner har det med fina bilder och socialt umgänge. Det är kanske inte konstigt att vi dagligen hör att psykisk ohälsa ökar i västvärlden. Detta trots all forskning och att vi idag har fler utbildande psykologer och terapeuter än någonsin. Hur kan det komma sig att vi mår allt sämre trotts detta?


Vad är det jag sökt under dessa år?


Vad är det perfekta livet? Vad innebär det att lyckas? Vad är det bästa?  Vad innebär detta för mig som människa? Hur kan jag jämföra mig med alla andra. Det som är det bästa för mig är ju kanske inte det bästa för något annan. Det perfekta livet för mig är kanske inte det perfekta livet för någon annan. Att lyckas för mig behöver ju inte betyda att andra känner sig lyckliga. Det jag inte tidigare tänkt på är att vi människor lever i parallella världar. Om jag hela tiden tror att om jag bara köper detta kommer jag bli lycklig. Om jag tror att det perfekta livet går att finna i Spanien på en turistort. Men plötsligt märker jag att jag har det perfekta livet hemma i Uppsala. Och den där prylen jag köpte som gjorde mig så lycklig förr, nu bara står i ett hörn. Jag har fått en insikt som gör att jag känner en enorm sinnesro och lycka oavsett omständigheterna runt omkring mig.

Det är dessa insikter jag gärna sprider vidare till dig.

FÅ EN GRATIS INLEDANDE KONSULTATION